terme toplice

 

 

TERME - PTUJ

 

Terme Ptuj

so ene najmlajših slovenskih term in so del slikovite pokrajine v srcu Štajerske. Ravnico s polji in travniki, med katerimi se lagodno vije Drava, obkrožajo mehki griči Haloz in Slovenskih goric. Ptuj - že stoletja dolgo stičišče narodov, od Keltov, Ilirov, Rimljanov in Slovanov - se s pešmostom prek Drave spogleduje z Termami Ptuj.

Termalni Park v Termah Ptuj obsega skupaj z notranjim in zunanjim kopališčem preko 4200m² vodnih površin z zdravilno nizko mineralno vodo.

Na razpolago imajo dvanajst bazenov, z valovi, vodno-zračnimi masažami, tobogani in whirllpooli ter počasno reko.

Termalni Park Ptuj slovi po največjem toboganu v Sloveniji.

Za sprostitev ponujajo savne, kopeli, masaže, parafinske obloge in različne terapije.

Zunanje kopališče zunanji del Termalnega Parka odlikujeta kar 3500m² vodnih površin v več bazenih, med njimi olimpijski in bazen z valovi.

V Termah Ptuj se prepustite toku počasne reke, dolge 160m, povzpnite se na velik stolp in razgledne ploščadi, s katerih se spušča več toboganov. Med njimi je največji v Sloveniji, dolg 165m, po katerem se boste lahko s posebnimi zračnicami spuščali v dvojicah.

 

Grand Hotel Primus v Termah Ptuj nosi ime slavnega rimskega generala Marka Antonija Primusa, poveljnika panonskih legij, ki je ime Ptuja prvič ponesel v zgodovino.

Pridih rimske preteklosti imata tako duša kot žlahtna ponudba Grand Hotela Primusa.

Vse sobe so sodobno opremljene, razpolagajo pa s kopalnico, kopalnim plaščem, kopalnimi brisačami, fenom, kabelsko LCD-TV, priključek za internet, telefonom, sefom in mini barom. Večina sob ima balkon, superior sobe pa imajo kad s prijetno termalno vodo.

 

 

Pridite TERME PTUJ vas vabijo!

 

KONTAKTNI PODATKI

 

Terme Ptuj

Pot v toplice 9

2250 Ptuj

TEL: 02 749 41 00

e-pošta: terme.ptuj@siol.net

splet: www.terme-ptuj.si

terme ptuj

 

termalni park terme ptuj

Grand Hotel Primus

Grand Hotel Primus

Nazaj